Održana završna konferencija projekta "Petica za dvoje - III. faza"

Dana 12. lipnja 2017. godine održana je završna konferencija projekta „PETICA ZA DVOJE – Pomoć – Edukacija – Tim – Integracija – Afirmacija ZA DVOJE – III. faza“ u prostorijama OŠ Dobriša Cesarić. Okupljenima su se prigodnim govorima obratili gradonačelnik Grada Požege, gospodin Darko Puljašić te ravnateljica OŠ Dobriša Cesarić, gospođa Zvjezdana Krip. Zahvalili su se pomoćnicima te naglasili kako odgoj i obrazovanje učenika s teškoćama u redovnoj nastavi ne bi bio moguć bez uključivanja pomoćnika te izrazili nadu kako će se projekt nastaviti i u sljedećoj školskoj godini. Voditelj projekta, Dario Colle predstavio je projektne aktivnosti te ostvarene rezultate projekta koji je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Kroz projekt je zaposleno 33 pomoćnika u nastavi u tri OŠ te je 34 učenika tijekom školske godine 2016/17 imalo pomoć pomoćnika u nastavi tijekom svladavanja nastavnog plana i programa. 

View the embedded image gallery online at:
http://peticazadvoje.com.hr/aktualno.html#sigProId1db95446ac

Poziv na završnu konferenciju projekta "Petica za dvoje - III. faza"

Grad Požega i partneri:  OŠ "Dobriša Cesarić", OŠ Julija Kempfa i OŠ Antuna Kanižlića sa zadovoljstvom Vas pozivaju na

ZAVRŠNU KONFERENCIJU

Projekta „PETICA ZA DVOJE – Pomoć – Edukacija – Tim – Integracija – Ciljanost – Afirmacija ZA DVOJE – III. faza“ 

 koja će se održati: 12. lipnja 2017. godine (ponedjeljak) s početkom u 12:30 sati u prostorijama Osnovne škole „Dobriša Cesarić“, Slavonska 8, Požega

 

Pozivnica 

 

 

 

Emitirana 2. radio emisija o projektu „Petica za dvoje – III. faza“

2. emisija o projektu "Petica za dvoje – III. faza" emitirana je 26. svibnja 2017. godine u programu Radia Vallis Aurea. U emisiji su sudjelovali: pomoćnice u nastavi Ivana Banović i Angela Terzić, koordinatorica projekta u OŠ Julija Kempfa Tereza Silađi i voditelj projekta Dario Colle.

 Radio emisija...

Najava radio emisije o projektu "Petica za dvoje - III. faza"

U petak, 26. svibnja 2017. godine, u 14.00 sati u eteru Radia Vallis Aurea biti će emitirana emisija o projektu "Petica za dvoje - III. faza"

Održana izložba radova - Petica za nas sve

U srijedu, 26. travnja 2017. godine završena je izložba učeničkih radova koji su izrađeni tijekom održavanja kreativnih radionica „Petica za nas sve“. Učenici kojima su kroz projekt osigurani pomoćnici u nastavi su uz njihovu pomoć kao i pomoć ostalih učenika te roditelja a pod vodstvom projektnih koordinatorica izrađivali radove koji su prikazani na izložbi. Cilj radionica je bio izraditi radove kojima će se promovirati važnost jednakosti, suradnje, timskog rada kao te motiviranosti učenika.  Izložba je održana u prostorima OŠ Dobriša Cesarića te ju je posjetilo 80-ak posjetitelja. 

View the embedded image gallery online at:
http://peticazadvoje.com.hr/aktualno.html#sigProIdbce0a5838f
 

Stranica 1 od 10