Održana izložba radova - Petica za nas sve

U srijedu, 26. travnja 2017. godine završena je izložba učeničkih radova koji su izrađeni tijekom održavanja kreativnih radionica „Petica za nas sve“. Učenici kojima su kroz projekt osigurani pomoćnici u nastavi su uz njihovu pomoć kao i pomoć ostalih učenika te roditelja a pod vodstvom projektnih koordinatorica izrađivali radove koji su prikazani na izložbi. Cilj radionica je bio izraditi radove kojima će se promovirati važnost jednakosti, suradnje, timskog rada kao te motiviranosti učenika.  Izložba je održana u prostorima OŠ Dobriša Cesarića te ju je posjetilo 80-ak posjetitelja. 

View the embedded image gallery online at:
http://peticazadvoje.com.hr/aktualno.html#sigProIdbce0a5838f
 

Predavanje „Inkluzivno obrazovanje – preduvjet suvremenog hrvatskog školstva“

U ponedjeljak, 24. travnja 2017. godine u sklopu provedbe projekta „Petica za dvoje – III. faza“ održano je predavanje na temu „Inkluzivno obrazovanje – preduvjet suvremenog hrvatskog školstva“. Predavanje je održala prof.dr.sc. Ljijana Igrić iz Učilište za obrazovanje odraslih – IDEM iz Zagreba.  Pred 50-ak okupljenih učitelja/nastavnika, roditelja, stručnih službi škola i pomoćnika u nastavi profesorica Igrić iznijela je svoja iskustva u radu s djecom s poteškoćama, načinima pristupa učenicima s teškoćama s aspekta roditelja, nastavnika, pomoćnika u nastavi te ostalih učenika. Predavanje je održano u prostorijama OŠ Dobriša Cesarića.

View the embedded image gallery online at:
http://peticazadvoje.com.hr/aktualno.html#sigProId92b4878054

Poziv na izložbu - Petica za nas sve

Grad Požega i partneri: OŠ Dobriša Cesarić, OŠ Julija Kempfa i OŠ Antuna Kanižlića pozivaju Vas na

IZLOŽBU

koja će se održati 24 - 26. travnja 2017. godine s početkom u 15.00 u prostorijama OŠ Dobriša Cesarić, Slavonska 8, Požega 

 

Izložba_radova_-_Petica_za_nas_sve.pdf

Poziv na predavanje

Grad Požega i partneri: OŠ Dobriša Cesarić, OŠ Julija Kempfa i OŠ Antuna Kanižlića pozivaju Vas na

PREDAVANJE

 

koje će se održati 24. travnja 2017. godine s početkom u 13.00 u prostorijama OŠ Dobriša Cesarić, Slavonska 8, Požega 

 

Pozivnica_za_predavanje.pdf

 

Održana završna radionica "Petica za nas sve"

U utorak, 12. travnja 2017. godine u sklopu provedbe projekta „Petica za dvoje – III. faza“ održana je završna kreativna radionica pod nazivom „Petica za nas sve“. Osim učenika s teškoćama, njihovih pomoćnika te koordinatora projekta u radionici su sudjelovali i roditelji učenika. Radionicu su vodile koordinatorice projekta  te su uz primjenu različitih tehnika izrađivani uskršnji ukrasi. Koordinatorice su tijekom održavanja radionice učenicima ukazivale na važnost međusobnog pomaganja i timskog rada s ciljem podizanja motivacije i većeg angažmana učenika kako tijekom same radionice tako i u procesu njihovog obrazovanja ali i daljnjeg života. 

 

View the embedded image gallery online at:
http://peticazadvoje.com.hr/aktualno.html#sigProIdbf4a39ebc7

Stranica 1 od 9